Føl dig som en sexgudinde i frækt lingeri

De fleste associerer frækt undertøj – såkaldt lingeri – med hed erotik. Og det med god grund. Undertøjet er det klædningsstykke, vi har tættest på kroppen – det sidste til at ryge af, inden vi er splitternøgne. Hvis undertøjet er udført i ”upraktiske” materialer så som nylon, blonder, silke eller net, og i øvrigt afslører mere, end det skjuler – så er signalværdien ikke til at tage fejl af.

Større selvtillid med frækt lingeri

Noget af det fine ved frækt undertøj er, at du kan være iført dette hele dagen, uden at nogen ved det. Det er lidt pirrende at være iført hofteholdere og småbitte G-strengs trusser under nederdelen på jobbet, og man selv er den eneste, der ved det. Eller har en knaldrød blonde-bh på under den pæne kontor-skjorte. Og når man så åbenbarer det forførende lingeri for den udkårne, når man kommer hjem – og eventuelt lader ham pille det af – er der virkelig lagt i kakkelovnen til det helt store erotiske eventyr.

Samtidig kan du som kvinde få lov at føle dig ekstra forførerisk og sexet, når du er iført en body stocking, et baby doll dress, eller et sæt af bh og trusser. Uanset hvilken kropstype, du har, findes der sexet lingeri som fremhæver netop dine allermest forførende træk. Og du kan finde lingeri, som signalere netop den side af dig, du ønsker at vise frem – den hårde dominatrix, den blide forførerske, eller måske den frække sygeplejerske eller den uskyldige skolepige. Og din mand er helt sikkert med på legen, uanset hvilken rolle, du ønsker at spille. Så længe der er frækt lingeri blandet ind i legen – og han får lov at fjerne det – vil en mand aldrig sige nej til dig!

Du kan finde et bredt udvalg af lingeri i alle størrelser på https://makelove.dk/produkt-kategori/kvinder/lingeri/

Astrid Pedersen