0

Hvad skal du vide om online dating

Alt er altid under udvikling, og derfor giver det god mening, at måden vi møder, interagerer og lærer hinanden at kende på også ændrer sig. Datinglivet har derfor også ændret sig, og det bliver mere og mere digitaliseret. De fleste starter med at lærer hinanden at kende igennem forskellige online dating sider, som der efterhånden er mange af. Det vil også sige, at det er en helt fin og valid mulighed for dig, der gerne vil finde en partner eller en til uforpligtende samvær. Læs mere her, hvis du er interesseret. 

Vær opmærksom

Det kan tænkes, at du synes du bare har helt styr på det med at date og score, og det kan også tænkes, at du faktisk ikke har den store erfaring. Uanset hvor du er, er det helt okay, men derfor kan du stadig godt bruge et par råd, når det kommer til online dating. Du skal nemlig være opmærksom på, at det langt fra er så let, som det kan se ud. Der er en god række uskrevne spilleregler, som det er forventet, at du kender og følger. Det gælder både smileyer, som er okay at bruge, og hvordan den første date skal forløbe.

Gode råd til dating profilen

1. Det er vigtigt, at du finder på et godt navn, når du skal oprette din profil. Selvfølgelig vil nogle sider bare lade dig bruge dit eget navn, men hvis du skal have et brugernavn, må det gerne være noget, der skaber opmærksomhed, og fortæller noget om dig

2. Få nogle gode billeder af dig selv ind på din profil. Det er det første billede, de ser af dig, og de skal derfor gerne afspejle, hvem du er.

3. Skriv en god og fangende tekst, som forklarer hvem du er. Den må gerne være kort og præcis og helst også gerne lidt kæk, så den vækker interesse. 

Maya Hindsberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *