Hygiejne produkter til erotiske artikler – find dem online

Lige så lækkert, frækt og pikant, hård sex og BDSM kan være – lige så utroligt vigtigt er det, at man holder en god hygiejne standard. Især hvis det skal vedblive at være lækkert og pikant. Der er ikke megen erotisk æstetik over infektioner, fremkaldt af dårlig hygiejne, hverken når det gælder kroppen eller udstyret. Og det er så langt fra ligegyldigt, hvilke produkter, du anvender, når din krop eller dit udstyr skal rengøres.

Visse typer overflader på sexlegetøj og andet erotisk tilbehør – for eksempel latex eller silicone – har klart bedst af at blive rengjort og steriliseret med særlige produkter, som er fremstillet specielt til formålet. På den måde undgås udtørring, som kan opstå hvis du bruger almindeligt sprit eller rengøringsmidler baseret på eksempelvis klor. Og så forlænger du levetiden på det dyre legetøj, samtidig med, at du effektivt udrydder diverse smittespredere og mikro organismer.

Hygiejne produkter til personlig pleje – et must ved anal sex

Hvis du dyrker anal sex på regelmæssig basis, ved du, at et af de største turn offs er mangelfuld hygiejne. Det er meget, meget vigtigt, at begge parter imødekommer en vis standard, hvad dette angår. Til det formål er der fremstillet særlige brusehoveder, som kan hjælpe dig til at få hygiejnen på plads inden samlejet. Hvis du anvender et sådant brusehovede, er du sikker på at blive helt ren inden akten – til glæde for såvel dig selv som for din partner. En lignende udskylning kan også bruges med intimate douche fra Rimba – her har du så ikke brug for en bruser med udskifteligt brusehovede.

Rengøring af din Fleshlight

Til den klassiske Fleshlight kræves et særligt produkt, som både plejer og renser den særlige polymer Real Feel Super Skin. Det findes i en særlig pudderform, som vedligeholder den bløde og silkeagtige overflade. Find et velassorteret udvalg af hygiejne produkter på love-lingeri.dk

Astrid Pedersen